Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@15:27:55 GMT

نمایشگاه مجازی صلح جهانی شایسته همه کودکان

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۳۰۵۶

نمایشگاه مجازی صلح جهانی شایسته همه کودکان

نمایشگاه مجازی صلح جهانی شایسته همه کودکان به سرپرستی لیلا کعبی(مدرس نقاشی و پایه گذار آموزش نقاشی بر مبنای اصول و مفاهیم پیمان نامه حقوق کودک) به مناسبت روز جهانی صلح کودک، روز چهارشنبه 31 شهریورماه در بستر فضای مجازی فرهنگسرای خانواده منتشر می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛  این نمایشگاه در بیست و دومین سال برگزاری با نمایش ۲۲ اثر انتزاعی، مفهومی کودکان و نوجوانان به منظور نمایش و برداشت های کودکان از صلح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته لیلا کعبی؛ آثار راه یافته به نمایشگاه مجازی در گروه های سنی ۷ تا ۱۴ سال یعنی در دو گروه کودک و نوجوان و روز جهانی صلح دارای ۲۲ اثر در ابعاد ۳۰ در ۴۰ بر روی مقوا و کاغذ با تکنیک گواش و پاستل هنرآموزان نقاشی بر مبنای اصول و مفاهیم پیمان نامه حقوق کودک دیدگاه های خود از صلح است و برخی داوطلب شده اند در غالب شنیداری از دیدگاه خود صلح را تعریف کرده اند.

وی درخصوص روز جهانی صلح گفت: 11سپتامبر روز جهانی صلح نه بدان معنی است که جهان در صلح است و آرامش بلکه لازم است برای جهانی صلح آمیز تلاش کرد از همان دوره های نخست زندگی اجتماعی به کودکان آموزش داد که صلح آموختنی است و باید آن را تمرین کرد و تجربه آموخت.

در این نمایشگاه از بچه ها پرسیده شده است، چه افرادی، چه محیطی و چه مواردی  صلح را برای شما تداعی می کنند و چه شخصیت های جهانی برای صلح جهان تلاش کرده اند که ما مفهوم صلح را آسان تر درک کنیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر چه جای بسی خرسندی است در این سال های اخیر نمایشگاه ها و برنامه های متنوعی به مناسبت روز جهانی صلح در همه گروه های سنی و حوزه های فرهنگی، هنری برگزار می شوند و هنرآموزان آموزش نقاشی بر مبنای اصول و مفاهیم پیمان نامه حقوق کودک با عنوان نخستین پیشگامان صلح در کشور عزیز ما ایران  بیست و دومین سال برگزاری آثار خود را طی می کنند.

کعبی در پایان گفت: از سال ۱۳۷۸ تا کنون کودکان و نوجوانان بسیاری آموزش فرهنگ صلح را همراهی کرده اند به ما ملحق شدند و زمانی که به بزرگسالی رسیدند جایی برای کودکانی دیگر گشودند تا این جاده هموار تر مسیرش طی شود اگر فرهنگ صلح را در کودکی به کودکانمان از نخستین مشارکت های اجتماعی شان بیاموزیم و ما نیز آن را در زندگی روزمره میان ساده ترین واژگان بهره بجوییم  به جاده ی ناهموار و سخت صلح نزدیک خواهیم شد.

علاقه مندان برای بهره مندی از برنامه یاد شده به صفحه مجازی این مرکز به نشانی Farhangsara_khanevade@  مراجعه کنند.

لینک دسترسی به نمایشگاه مجازی: https://www.aparat.com/v/wPUYB

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگسرای خانواده نمایشگاه مجازی روز جهانی صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم