Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، علی اکبر صفی‌پور، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: به منظور بررسی وضعیت آموزش هنر در هنرستان‌ها، آموزشگاه های آزاد هنری و آموزش‌های مهارتی فرهنگ و هنر مطالعات و پژوهش‌هایی انجام و منتشر شد. 

صفی‌پور در ادامه گفت: آسیب‌شناسی هنرستان‌های هنرهای زیبا، بررسی آموزش‌های مجازی هنر در جهان و ارائه مدل عملیاتی برای ایران، استانداردهای مهارتی کار و دانش حوزه فرهنگ و هنر، بررسی رویه ای، محتوایی و فضایی آموزشگاههای هنری ایران، تاریخ هنرستان موسیقی از ۱۲۹۷ تا ۱۳۹۷ و هنرستان میرک تبریز به مناسبت یکصد سالگی این هنرستان ها، مجموعه کتاب‌های مهارت آموزی کار و دانش در حوزه فرهنگ و هنر از جمله پژوهش‌ها و مطالعاتی است که به منظور ثبت و مستندسازی تاریخ آموزش هنر و همچنین آسیب‌شناسی و ارزیابی وضعیت هنر در هنرستان ها، آموزشگاه‌ها و آموزش‌های مهارتی و کار و دانش فرهنگ و هنر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعات جنبه مستندنگاری و آسیب‌شناسی دارد و می‌تواند در مدیریت و برنامه ریزی برای آموزش هنر مورد استفاده قرار گیرد. 

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری با تاکید بر توسعه کمی و کیفی هنرستان‌های هنرهای زیبا گفت: در چهار سال اخیر ۱۸ هنرستان در ۱۵ استان راه اندازی شده است یا تا مهرماه امسال کار خود را آغاز می‌کنند. همچنین در بعضی از هنرستان‌ها که از سال‌های پیش فعالیت می‌کنند بنابر ضرورت و نیاز و با توجه به قابلیت هنرستان‌ها رشته‌های جدیدی اضافه شد. 

هنرستان هنرهای زیبای دختران قشم (نمایش و نقاشی)، گرگان (سینما و موسیقی)، قزوین (نمایش و موسیقی، گرافیک، نقاشی)، ساری (نقاشی و موسیقی)، کرمان (موسیقی، نمایش، نقاشی)، ایلام (نمایش، نقاشی، موسیقی)، بجنورد (سینما و نمایش)، هنرستان هنرهای زیبای پسران ایلام (نمایش و موسیقی)، هنرستان هنرهای زیبای پسران بروجرد (موسیقی، گرافیک، نمایش)، سنندج (سینما، نمایش، موسیقی، گرافیک، انیمیشن)، شهرکرد (سینما، نمایش) و قزوین (موسیقی، نمایش، گرافیک، انیمیشن) از سال ۱۳۹۶ تاکنون راه اندازی شده است. 

همچنین هنرستان‌های هنرهای زیبای دخترانه جیرفت، ارومیه، مشهد، زنجان و هنرستان‌های هنرهای زیبای پسرانه جیرفت و هنرستان هنرهای زیبا کاشان راه اندازی شده است و از مهرماه امسال فعالیت خود را آغاز می‌کنند. بنابراین از مهرماه سال جاری ۵۶ هنرستان هنرهای زیبا در کشور فعالیت می‌کنند. 

در این دوره رشته‌های نمایش و موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای دختران اردبیل، موسیقی، نمایش و نقاشی در هنرستان دختران کرمان، رشته موسیقی در هنرستان دختران بوشهر، رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای پسران شهرضا به رشته‌های قبلی این هنرستان‌ها اضافه شد.

برچسب‌ها هنرهای تجسمی علی اکبر صفی ‌پور  کتاب موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی علی اکبر صفی پور کتاب هنرهای تجسمی علی اکبر صفی پور کتاب موسیقی هنرستان های هنرهای زیبا هنرستان هنرهای زیبای هنرستان هنرهای زیبا فرهنگ و هنر هنرستان ها آسیب شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این کتاب به نویسندگی پرویز امینی درباره دوران کودکی نقاش برجسته ایرانی سید علی‌اکبر صنعتی و فراز و نشیب‌هایی است که در دوران دوری از خانواده با او همراه بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «در بچگی ذوق نقاشی در من سرشار بود، به نحوی که تمام دیوار‌ها را با نقاشی‌های خودم سیاه می‌کردم و این جوشش غریب باعث می‌شد که حتی در سر کلاس‌های درس به جای گوش کردن به درس‌ها، به نقاشی از صورت معلمان بپردازم و برای همین هم همیشه تنبیه می‌شدم.»

مجموعه کودکی نامداران در قالب ۱۰ عنوان کتاب به شیوه اول شخص و از زبان شخصیت اصلی به کودکی چهره‌های نامدار ایرانی در حوزه‌های مختلف می‌پردازد و شامل داستان‌هایی است که با شخصیت‌پردازی مناسب و تصویرسازی جذاب، نوجوانان را به فضای زندگی این چهره‌ها در قرن گذشته نزدیک می‌کند.

در پشت جلد مجموعه «کودکی نامداران» آمده است: «هر کودک ایرانی، از نامداران آینده ایران است. هر کودک ایرانی پرچم‌دار هویت ملی ایران است. هر کودک ایرانی اعتماد به نفس ملی ایران است و کودکی نامداران، آینده درخشان کودکان ایران است.»

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»